Academic Positions

Klinisk eller eksternt lektorat ved Klinisk Biokemisk afdeling, Hospitalsenhed Horsens 1017609

Ved Institut for Klinisk Medicin, Aarhus Universitet opslås et klinisk eller et eksternt til besættelse for perioden 1. februar 2019 (eller snarest herefter) til 31. august 2023. Stillingerne er til besættelse ved Klinisk Biokemisk Afdeling, Hospitalsenheden Horsens til varetagelse af klinisk undervisning på lægestudiets kandidatdel.

Sammensætningen vil i den sidste ende blive afgjort efter behov samt ansøgerskarens størrelse og kvalifikationer efter indstilling fra specialets lærestolsprofessor.

Deadline

All applications must be made online and received by:

16.12.2018
Please apply online here

Aarhus University is an academically diverse and research-intensive university with a strong commitment to high-quality research and education and the development of society nationally and globally. The university offers an inspiring research and teaching environment to its 39,000 students (FTEs) and 8,000 employees, and has an annual revenues of EUR 884 million Learn more at www.au.dk/en.